Verhuur van kleinschalige bedrijfsruimtes in Dordrecht en Oud-Beijerland | 06-11537906

Omschrijving

HekwerkVia een stalen hekwerk (handbediend en afsluitbaar) van circa 250 cm hoog en 600 cm breed krijgt u toegang tot het buitenterrein Het eerste deel van het buitenterrein is verhard met straatklinkers. Afwatering gebeurt middels een (gescheiden) riolering en waterkolkensysteem. Tevens bevindt zich op dit gedeelte een gecertificeerde en goedgekeurde olie/benzine-afscheider van 15 liter per seconde en een slibvangput van 3500 liter.

Afmetingen

Het buitenterrein is in totaal ca. 536 m2 groot, waarvan 329 m2 vloeistofdicht is en 207 m2 alleen verhard.

KLIK HIER OM DE DETAILTEKENING VAN DE VLOEISTOFDICHTE VLOER TE DOWNLOADEN

Aanleg vloeistofdichte vloer

Na een uitgebreid bodem- en grondonderzoek is in 2003 een gecertificeerde vloeistofdichte vloer aangelegd door Vink BV, een KIWA-gecerficeerde aannemer uit Barneveld. Na het zorgvuldig afgraven van de gehele oppervlakte is er een laag van minimaal 50 cm schoon zand aangebracht en zijn zogenaamde Stabilo W-platen aangebracht. Een soort vloeistofdichte gewapende betonnen platen die als puzzle stukjes in elkaar passen en afgekit worden en zo uiteindelijk vloeistofdicht zijn. De vloer heeft een enorme capaciteit van maar liefst 60 ton draagvermogen per m2, geschikt dus voor de zwaarste objecten maar ook zware vrachtwagens en heftrucks. Op aanvraag zijn alle gegevens, berekeningen en tekeningen in te zien.

In de vloer zijn twee explosieveilige en oliebestendige goten met roosters aangelegd om bijvoorbeeld het waswater van de wasplaats af te voeren. Die afvalstoffen worden via een explosieveilige HDPE-riolering naar de olie/benzine-afscheider en slibvangput afgevoerd waarna het schone water afgelaten wordt op de gemeenteriolering.

Olie/benzine-afscheider & slibvangput
De KOMO-gekeurde olie- en benzineafscheider heeft een capaciteit van 15 liter per seconde en de slibvangput heeft een inhoud van 3500 liter en is ook voorzien van komo-certificaat. Op aanvraag kunnen meerdere documenten en certificaten overlegd worden.

Erfgrens

Het is op industrieterrein Louter Bloemen toegestaan tot op de erfgrens te bouwen. De bedrijfspanden van de buren staan derhalve exact op de erfgrens. Er mag echter gewoon op het eigen terrein ook tot aan de erfgrens gebouwd worden. Er hoeft dus geen minimum-afstand te worden aangehouden.

Erfdienstbaarheid

Toestaan tot betreden van buitenterrein door 2 naburige terreinen ten behoeve van het onderhouden van de buitenkant van de panden.