Verhuur van kleinschalige bedrijfsruimtes in Dordrecht en Oud-Beijerland | 06-11537906

Aston Martinlaan 56 - Oud-Beijerland

Op onderstaande pagina's kunt u informatie vinden over de Aston Martinlaan 56 te Oud-Beijerland. Gelegen op het jonge bedrijventerrein De Hoogerwerf is deze representatieve en multifunctionele bedrijfsruimte geschikt voor vele soorten bedrijven. Het betreft een combinatie van de voorste twee units van een bedrijfsverzamelgebouw en bestaat uit een kantoorgedeelte op de begane grond en een bedrijfshal op de begane grond en een grote open kantoorruimte (ca.86 m2) op de eerste verdieping. Het geheel is gelegen op een perceel van 439 m2 waardoor er een fors eigen buitenterrein resteert waarop momenteel een zevental parkeerplaatsen zijn gesitueerd. Ideaal voor de eigen voertuigen en voor bezoekers.

Mooie, representatieve kantoorruimte (130m2) met loods (46m2) inclusief ruime eigen parkeergelegenheid (4 of 7 parkeerplaatsen).
€ 1650 per maand (excl. btw)

Voordelen Aston Martinlaan 56 Oud-Beijerland

  • 130 m2 kantooroppervlakte

    44 m2 kantoorruimte en hal op de begane grond en 86 m2 op de eerste verdieping. 20 m2 van de kantoorruimte beneden kan ook als magazijn gebruikt worden.

  • 4 of 7 eigen parkeerplaatsen

    Veel ruimte voor de medewerkers of voor de klanten en direct parkeren voor de eigen deur. Naar wens 4 of 7 parkeerplaatsen

  • Aparte bedrijfsruimte/loods (46 m2)

    Aparte bedrijfsruimte van 46 m2met eigen elektrische overheaddeur. Tevens bereikbaar vanuit kantoorruimte. Deze ruimte is eventueel ook te gebruiken ten behoeve van kantoorwerkzaamheden.

BEL OF MAIL ONS !

Wilt u een beschikbare bedrijfsruimte vrijblijvend bezichtigen of heeft u aanvullende vragen ? Bel of mail ons dan volledig vrijblijvend via:
Tel: 06-11537906 (voicemail inspreken bij geen gehoor s.v.p.)
E-mail: info@hurenbedrijfsruimte.nl