Verhuur van kleinschalige bedrijfsruimtes in Dordrecht en Oud-Beijerland | 06-11537906

Omschrijving & huurprijs

Het betreft hier een hele nette compleet verbouwde bedrijfsruimte met verdiepingsvloer, diverse aparte kantoor/magazijn/opslagruimtes en volledig voorzien van verlichting, elektra, (deels) vloerbedekking, CV/HR-ketel, telefonie, krachtstroom etc. Bij uitstek geschikt voor ZZP'ers of kleine bedrijven die behoefte hebben aan een klus- en reparatieruimte met magazijn en kantoorruimte.

Tevens 2 eigen parkeerplaatsen en 24 uur per dag beveiliging en afgesloten bedrijfsverzamelgebouw. Dit gebouw is op een represtentatieve locatie gelegen op de Kil 3 met uitstekende ontsluiting naar de A16, N3 en het centrum van Dordrecht.

Huurprijzen en toelichting

Bedrijfspand Huurprijs excl.btw per maand Huurperiode Ingangsdatum Bankgarantie
Aventurijn 1036 € 675,00 minimaal 24 maanden 1 december 2016 Niet van toepassing
  • Bovenstaande prijs is exclusief btw
  • Bij de huur inbegrepen zijn het jaarlijkse onderhoud van de overheaddeur alsmede van de brandblusser
  • Energie- en watercontracten dienen op eigen naam afgesloten te worden
  • Verdere diensten zijn niet inbegrepen
  • Geen growhops, autoverkoop,autoreparatie of andere autogerelateerde activiteiten worden toegestaan
  • Verhuurder behoudt zich het recht voor om bepaalde soorten bedrijven te weigeren
  • Er dient een borg te worden verstrekt van 2 maanden huur (€ 1.350,-- excl. btw)

Bestemming bedrijfsruimte:

  • De bedrijfsruimte mag gebruikt worden als werkplaats, opslagruimte, atelier, magazijn, montageruimte e.d. eventueel in combinatie met een in te bouwen kantoor.
  • De gemeente Dordrecht staat detailhandel en een volledig gebruik van de unit als kantoor niet toe.
  • U dient zelf een eventuele vergunning voor uw werkzaamheden/diensten/produkten aan te vragen en eventueel te zorgen voor aanvullende voorzieningen (bijv. t.b.v. brandbeveiliging)

Reclamemogelijkheid

Boven de overheaddeur heeft u de mogelijkheid om een reclamebord te bevestigen van maximaal 1 meter hoog en 4 meter breed. Tevens kunt u - tegen vergoeding - participeren in de reclamezuil aan de voorzijde van het gebouw.

Water,gas,elektra & verlichting

De unit is voorzien van een meterkast met 220 Volt (AC1-aansluiting zijnde 1 x 35 ampere, inclusief groepenkast met twee groepen uitgevoerd met installatie automaten, 220V - 16 Ampere) en voorbereiding op krachtstroom en water en gasaansluiting. Ook is er een meeraderige telefoonkabel ingebracht ten behoeve van telefonie en internet, indien gewenst.

De unit is voorzien van verlichtingsarmaturen (beneden en boven) met een energiezuinig TL-D buis, en diverse schakelaars en wandcontactdozen met randaarde.

Na toestemming van verhuurder mag elektra uitgebreid worden.

De wateraansluiting is voorzien van een watermeter, één tappunt, één uitstortgootsteen met een emmerrek en een aftapkraan voor vorstbeveiliging.

Overheaddeur

De unit is voorzien van een geïsoleerde, handbediende overheaddeur van circa 340cm breed en circa 300cm hoog. Daarnaast is een inbraakwerende loopdeur met isolatieglas aangebracht met daarboven een raampje. De deur is voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk met een direpuntssluiting, welke voldoet aan KOMO-politiekeur, weerstandsklasse 2, een brievenbus, dievenklauwen en een deurvanger.

De wanden van de bedrijfsruimte is uitgevoerd in kalkzandsteen veilingkant blokken.

Fundering / vloer

De unit is voorzien van een gewapende betonvloer, monoliet glad afgewerkt en compleet onderheid. De nuttige nominale vloerbelasting van de begane grond wordt berrekend op 1.000 kg/m2. Dat betekent dat circa 50.000 kg maximaal geplaatst mag worden in de ruimte. De maximale puntbelasting is ongeveer 2.000 kg.

Verdiepingsvloer

Deze vloer is van hout opgetrokken en heeft een nuttige vloerbelasting van circa 250 kg per m2. De ruimte is opgedeeld in 2 grote kantoor/magazijn/opslag/kantineruimtes en volledig verwarmd en verlicht.

Toiletruimte

De toiletruimte is gemaakt van gipsbetonblokken en afgewerkt met structuur spuitwerk en tot 150 cm aan de binnenzijde betegeld. De toiletruimte is verder voorzien van een vrij dragende witte closetcombinatie en een witte fontein met chroomkleurige kraan.

Verwarming

Het gehele pand is voorzien van centrale verwarming welke door een aparte HR-ketel wordt aangedreven.

Beveiligd

Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting

Het gehele bedrijfsverzamelgebouw is volledig voorzien van een afsluitbaar hekwerk (elektrisch) en 24-uurs camerabewaking. Dit en het feit dat het gehele bedrijventerrein Dordtse Kil III gecertificeerd is voor het KVO Certificaat Continu Samenwerken maakt dat u erg veilig uw werkzaamheden kunt verrichten vanuit de Aventurijn 10436 Het gehele pand wordt elke nacht verlicht door energiezuinige verlichtingsarmaturen. (kosten niet voor huurder)

Uw mobiele telefoon en die van uw eventuele medewerkers worden geregistreerd en door middel van het bellen van een (gratis) nummer wordt het hek elektrisch geopend en gesloten op momenten dat het hekwerk niet standaard geopend is, zoals 's nachts of op een zondag. In ieder geval kunt u altijd op het complex komen, maar ongewenste bezoekers niet!

Gehele gebouw omhekt en beveiligd
Gehele gebouw omhekt en beveiligd

BEL OF MAIL ONS !

Wilt u een beschikbare bedrijfsruimte vrijblijvend bezichtigen of heeft u aanvullende vragen ? Bel of mail ons dan volledig vrijblijvend via:
Tel: 06-11537906 (voicemail inspreken bij geen gehoor s.v.p.)
E-mail: info@hurenbedrijfsruimte.nl