Verhuur van kleinschalige bedrijfsruimtes in Dordrecht en Oud-Beijerland | 06-11537906

Bedrijventerrein Kil 3 - Dordrecht

Kil III: mooi bedrijventerrein

Dordtse Kil III is een modern, efficiënt opgezet bedrijvenpark. Het heeft een uitstekende ligging aan de uitvalswegen van de zuidelijke Randstad. Een terrein dat zich onderscheidt door duurzaamheid en is aangelegd met respect voor de bestaande natuurwaarden in het gebied. Daarbij is er aandacht voor energiebesparende aspecten bij de realisatie van gebouwen. Het zijn enkele bijzondere kenmerken die Dordtse Kil III maken tot wat het is: een mooi bedrijvenpark waar het plezierig ondernemen is.

BESTEMMINGSPLAN DORDTSE KIL

Bestemmingsplan Dordtse Kil
Bestemmingsplan Dordtse Kil (klik om pdf te downloaden)

De westelijk gelegen bedrijven- en industrieterreinen Dordste kil I,II en III vallen onder hetzelfde bestemmingsplan. Hier kunt u het bestemmingsplan downloaden om zo te zien of uw werkzaamheden voldoen aan de eisen uit het bestemmingsplan. Hier bestemmingsplan downloaden [1.191 KB] .

Dordtse Kil 3 is een strategisch gelegen bedrijventerrein op de as Rotterdam-Antwerpen. Het behoort tot de meest aantrekkelijke bedrijventerreinen voor middelgrote en grote bedrijven in de Drechtsteden en de “Greater Rotterdam Area”.

De unieke combinatie van fysieke en economische locatie, hoogwaardige uitstraling én uitstekend voorzieningenniveau zorgen voor een ideale vestigings- en uitvalsbasis voor werkgever én werknemer. De totale meerwaarde van het bedrijventerrein garandeert een gezonde investering voor de toekomst.
(bron:www.rom-d.nl)

Plattegrond Dordste Kil 3

Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting

Plattegrond Midicenter 3

BEL OF MAIL ONS !

Wilt u een beschikbare bedrijfsruimte vrijblijvend bezichtigen of heeft u aanvullende vragen ? Bel of mail ons dan volledig vrijblijvend via:
Tel: 06-11537906 (voicemail inspreken bij geen gehoor s.v.p.)
E-mail: info@hurenbedrijfsruimte.nl