Verhuur van kleinschalige bedrijfsruimtes in Dordrecht en Oud-Beijerland | 06-11537906

Kenmerken

Omschrijving

Een fraaie, representatieve en multifunctionele kantoorruimte van circa 130 m2 (netto) gelegen op de begane grond (44 m2) en de eerste verdieping (circa 86 m2) en een loods gelegen op de begane grond van circa 46 m2 netto (bereikbaar vanuit het kantoordeel, elektrische overheaddeur en aparte loopdeur, epoxy gecoate betonnen vloer). Kantoor en loods bij elkaar dus in totaal 176 m2.

Eventueel kunt u circa 20 m2 van de kantoorruimte op de begane grond gebruiken als extra magazijn, waardoor u in totaal 67m2 opslagruimte zou kunnen benutten).

U heeft 4 parkeerplaatsen op eigen terrein. Maar het is mogelijk om nog 3 extra parkeerplaatsen bij te huren.

Uitstraling:
Het representatieve pand is aan de voorzijde en een deel van de zijkant voorzien van fraai metselwerk dat het pand een statige en zakelijke uitstraling geeft. De grote raampartijen (van vloer tot aan het plafond) geven het pand zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant een frisse, eigentijdse en moderne look. Daarnaast heeft het pand door de raampartijen veel lichtinval.

Begane grond:
Entree, hal, kantoorruimte van circa 20m2, toilet, pantry. Tevens HR-ketelruimte/kleine opslagruimte. De benedenverdieping is geheel voorzien van laminaat en een zwevend plafond met energiezuinige verlichting.

1e Verdieping:
86 m2 vrij in te delen kantoorruimte. Er is een apart afsluitbare serverruimte/magazijn. Op diverse locaties zijn stopcontacten en data-contacten aanwezig. De gehele ruimte (zowel 1e verdieping als op de

begane grond is voorzien van laminaat, een zwevend plafond, energiezuinige verlichting en centrale verwarming). Op de 1e verdieping is ook airconditioning aanwezig.

Perceel:
Het betreft een perceel van 439 m2 eigen grond, waarbij recht van overpad voor achtergelegen buren geldt.

Ruime parkeergelegenheid:
Vlak voor het pand zijn 4 parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd. Tevens is er voldoende plaats voor fietsen te stallen.

Ligging en bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per auto is uitstekend. De randweg en provinciale weg sluiten snel aan op Rijksweg A29 (Rotterdam-Zierikzee-Roosendaal). Reisduur tot aan de Rijksweg circa 10 minuten.

Via de “Ring rond Rotterdam”(rijkswegen A15/A16/A20) heeft u een snelle aansluiting op de belangrijkste autowegen die u met de rest van Nederland verbinden.

Voorzieningen:
- Airconditioning bovenste verdieping (koelen en verwarmen)
- Alle ruimtes (inclusief loods) hebben centrale verwarming
- Alarminstallatie met bewegingsalarm, brandalarm, aangesloten op Alarmcentrale
- Camerabewakingssysteem
- Beide verdiepingen voorzien van laminaat en zwevend plafond inclusief verlichting

Uitermate geschikt voor o.a. de volgende bedrijven

reclamebedrijven
uitzendbureaus
adviesbedrijven
handelsbedrijven
import-export bedrijven
installatiebedrijven
internetbedrijven
schilder- en stukadoorbedrijven
timmerbedrijven
webwinkels
samenwerkende flexwerkers

Plattegrond buitenterrein Aston Martinlaan 56

Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting

Benedenverdieping Aston Martinlaan 56

Bovenverdieping Aston Martinlaan 56

Plattegrond loods Aston Martinlaan 56

BEL OF MAIL ONS !

Wilt u een beschikbare bedrijfsruimte vrijblijvend bezichtigen of heeft u aanvullende vragen ? Bel of mail ons dan volledig vrijblijvend via:
Tel: 06-11537906 (voicemail inspreken bij geen gehoor s.v.p.)
E-mail: info@hurenbedrijfsruimte.nl