Verhuur van kleinschalige bedrijfsruimtes in Dordrecht en Oud-Beijerland | 06-11537906

Omschrijving

Multifunctioneel

Multifunctionele bedrijfsruimte te koop op industrieterrein Louter Bloemen te Dordrecht met uitstekende ontsluitingsmogelijkheden richting de A15 en A16. Het complex bestaat uit een kantoorgedeelte, uit een loods met overheaddeur, tussenvloer/entresol en afsluitbare magazijnruimte en een buitenterrein welke voorzien is van een gecertificeerde vloeistofdichte wasplaats van ruim 329 m2.

Voorbeelden gebruiksmogelijkheden

 • combinatie van kantoor, bedrijfsruimte en buitenruimte leent zich voor bijna elk soort bedrijf
 • installatiebedrijven
 • transportbedrijven
 • reinigingsbedrijven
 • op- en overslagbedrijven
 • autoverkoop en -reparatiebedrijven
 • technische bedrijven
 • montagebedrijven
 • drukkerijen/printshops
 • metaalbewerking
 • bedrijventerrein valt onder de één na zwaarste milieuklasse waardoor zwaardere activiteiten mogelijk zijn

Kantoren
Aan de voorkant van het gebouw bevinden zich aan weerszijden van de luxe entree een tweetal kantoorruimtes op de begane grond met een oppervlakte van in totaal 80 m2. De ruime hal/entree is volledig voorzien van een marmeren vloer en deels marmer betegelde muren en heeft een luxueuze uitstraling. De ruime marmeren entree herbergt ook een luxe toilet

Het 1e kantoor heeft aan twee kanten raampartijen (enkel glas) waardoor het een ruime en lichte werkplek is. Het kantoor is ruim voorzien van stopcontacten en netwerkaansluitingen. Aan de buitenkant zijn de ramen voorzien van electrische rolluiken.

Het 2e kantoor heeft aan 1 zijde ramen en is aan 1 kant voorzien van inbouwkasten (over de gehele lengte). Momenteel is de ruimte als vergaderruimte in gebruik. Het kantoor heeft nog een extra toegangsdeur naar de keuken.

Vanaf de entree/hal heeft men ook toegang tot enkele kantoorunits in de bedrijfsruimte. Hierbij zijn kantoren en kantine gecreëerd middels permanente installatie van een viertal Fort-cabines die voorzien zijn van verwarming, water en licht.
Het 3e kantoor biedt momenteel een vijftal extra werkplekken waarbij men direct uitzicht heeft op de bedrijfsruimte. Dit kantoor is voorzien van water, cv, verlichting en netwerkaansluitingen en is op diverse manieren indeelbaar.

Voor meer informatie en foto's van de kantoren klikt u hier....

Keuken & kantine
Tevens is in de loods een aparte uit steen opgetrokken ruimte ten behoeve van een vaste keuken. In dezelfde ruimte, echter betreedbaar vanaf het buitenterrein bevindt zich een was/stookruimte met een hoog rendement CV ketel (Nefit Econline HR uit 2003)

Loods
De totale loodsruimte is 25,5 meter lang en 16 meter diep, in totaal 408 m2. Deze ruimte wordt deels benut door een viertal Fort-(portacabines) die benut worden als kantoor, kantine en magazijnopslag en deels door een tussenvloer die als magazijn dient. Bekijk hier de loodsruimte van de Réaumurstraat in Dordrecht.

Gecertificeerde vloeistofdichte wasplaats
Op het buitenterrein bevindt zich een KIWA-gecertificeerde vloeistofdichte betonnen vloer, olie- en chemicaliënbestendig. De vloer bestaat uit betonnen stabilo-W-platen met een tweetal goten en een explosieveilige riolering die aangesloten zit op een olie/benzine-afscheider en een slibvangput en inspectieput.

De toepassingen van deze speciale vloer zijn divers: het kan benut worden voor de opslag van tankwagens, van afvalstoffen, van auto's etc. Maar ook als wasplaats van auto's, machines, onderdelen e.d. kan deze vloer gebruikt worden die ervoor zorgt dat eventueel vervuild water gereinigd wordt door de olie/benzine-afscheider en slibvangput.

De vloer is demontabel en kan eventueel meeverhuisd worden naar een volgende locatie. Tevens kan de vloer uitgebreid worden met nieuwe elementen. Uitvoerige documentatie inclusief alle specificaties zijn op aanvraag leverbaar.

Gunstig bestemmingsplan
In tegenstelling tot recent ontwikkelde bedrijventerreinen in de gehele regio biedt het uit 1956 daterende bestemmingsplan voor Louter Bloemen nog ruime industriële gebruiksmogelijkheden zodat bedrijven die in de wat zwaardere milieucategorie vallen ook hun activiteiten kunnen uitvoeren. Lees hier verder over het bedrijventerrein Louter Bloemen en het Bestemmingsplan daarvan.

Goede ontsluiting naar de A16
Het bedrijventerrein Louter Bloemen heeft een snelle en uitstekende ontsluiting naar de A16. Binnen enkele minuten zit u op de snelweg naar Rotterdam of richting Moerdijk/Breda. Daarnaast zit u snel op de A15 of A29 (via de Kiltunnel). Zowel voor gewoon transport als voor vrachtverkeer is het uitstekend. Lees hier meer over Louter Bloemen.

Vraagprijs
De vraagprijs is € 425.000 excl. kosten koper en excl. btw.

Erfpacht
De 1151 m2 grond betreft een erfpachtrecht tot en met 30 mei 2039 van een perceel grond in eigendom bij de Gemeente Dordrecht.

Het complex is kadastraal bekend Gemeente Dordrecht, sectie L, nummer 2769 groot 11 are 51 centiare. De huidige erfpachtcanon bedraag € 4.212,00 per jaar en wordt 10-jaarlijks herzien en voor het eerst weer in 2014.