Verhuur van kleinschalige bedrijfsruimtes in Dordrecht en Oud-Beijerland | 06-11537906

Omschrijving

Inleiding
Deze bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een complex, maar kan separaat aangekocht worden. Het betreft een grote bedrijfshal van 25,5 meter breed en 16 meter diep. De muren zijn opgetrokken uit enkelsteens baksteen en op circa 2,20 meter hoogte rondom voorzien van enkel glas, waardoor er veel natuurlijk licht in de ruimte valt. Een metalen framewerk ondersteunt het puntdak (nokhoogte circa 6 meter) en een bovenloopkraan van 3.000 kg.

Buitenaanzicht bedrijfsruimteBedrijfshal
In deze hal zijn een viertal portacabines geplaatst die fungeren als kantoorruimte en kantine (70m2 totaal). Op deze portacabines is een afsluitbaar magazijn gerealiseerd, bereikbaar via een stalen trap. Hoewel de portacabines voorzien zijn van centrale verwarming kunnen ze eenvoudig verwijderd worden waardoor de beschikbare ruimte in de bedrijfshal vergroot wordt. Aan de andere zijde van de hal is een tussenvloer/entresol gerealiseerd van circa 5 x 16m = 80m2 en voorzien van stellingen. Onder de tussenvloer bevinden zich diverse uitvoerende werkplekken.Ook deze tussenvloer kan verwijderd worden.

Hal en aanzicht kantoor en tussenvloer
De ondergrond bestaat uit een laag verdicht zand met daarbovenop zware betontegels. Alleen de funderingen rondom zijn onderheid, wel kan er zwaar materieel (vrachtwagens) binnen gestald worden zonder kans op verzakkingen. In één van de hoeken van de bedrijfsruimte (onder de tussenvloer) zit een betonnen vloer van circa 6 x 6 meter. In het verleden hebben hier vermoedelijk wat zwaardere machines op gestaan. De tegels hebben momenteel een forse oppervlaktevervuiling. Door hogedrukreiniging zullen de tegels echter fors opknappen. Een alternatief is het storten van een gewaprende betonvloer van 15cm dik over de huidige vloer.

Handbediende overheaddeur
De afmetingen van de overheaddeur zijn circa 4 meter breed en 3,75 meter hoog, waardoor grote bakwagens en kleine vrachtwagens binnen gestald kunnen worden. Het is overigens relatief eenvoudig om een extra overheaddeur te realiseren, bijvoorbeeld recht tegenover de huidige zodat u direct door kunt rijden naar het buitenterrein.

Meerdere loopdeuren
Naast de overheaddeur bevindt zich een loopdeur om eenvoudig de parkeerplaatsen te bereiken. Naast de kantine bevindt zich een loopdeur naar het buitenterrein.Tussenvloer
In de bedrijfsruimte is een demontabele tussenvloer geraliseerd van circa 96 m2 op een hoogte van circa 2,5 meter. Deze vloer is bereikbaar via een roestvrijstalen trap. Op de tussenvloer zijn momenteel stellingen geplaatst die eventueel overgenomen kunnen worden.

Bovenloopkraan
Er is een handbediende functionerende bovenloopkraan van circa 3000 kg hefvermogen die boven de gehele bedrijfsruimte kan komen. De bovenloopkraan is echter ongekeurd en wordt al jaren niet meer gebruikt. De verwachting is wel dat de kraan weer in oude staat hersteld en goedgekeurd kan worden.

Magazijn op kantoor
Boven de kantoorunits bevind zich een afsluitbaar magazijn dat bereikbaar is via een stalen trap. Momenteel is de ruimte in gebruik als opslag voor de administratie en klein materiaal. De oppervlakte bedraagt circa 70 m2Beschrijving kantoorruimte
Vanaf de entree/hal heeft men ook toegang tot enkele kantoorunits in de bedrijfsruimte. Hierbij zijn kantoren en kantine gecreëerd middels permanente installatie van een viertal Fort-cabines die voorzien zijn van verwarming, water en licht. Het (3e) kantoor biedt momenteel een vijftal extra werkplekken waarbij men direct uitzicht heeft op de bedrijfsruimte. Dit kantoor is voorzien van water, cv, verlichting en netwerkaansluitingen en is op diverse manieren indeelbaar. Een deel van de kantoorruimte is in gebruik als kantine, met een directe doorloop naar de bedrijfsruimte zelf. De kantine is voorzien van urinoir en apart toilet.

Kantoorruimte & kantine